Als ouder wil je graag zoveel als mogelijk genieten van je kind en het gezinsleven. Toch kan er een kink in de kabel ontstaan doordat 
  • je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt, zoals een scheiding, overlijden van een dierbare, of ziekte
  • je door omstandigheden niet lekker in je vel zit
  • je het gedrag van je kind niet begrijpt of geen echt contact met je kind krijgt
  • je twijfelt of je het wel goed doet je kind hooggevoelig is en je niet goed weet hoe je hiermee om kunt gaan
  • je de combinatie werk en zorg voor je kind(eren) lastig vindt.
Coaching bij praktijk Karene is prettig en vertrouwelijk. Neem gerust  contact op voor een eerste kennismaking of meer informatie.
gezin schaduw gras  

Voor een ouder is het moeilijk om én alle ballen in de lucht te houden en ook nog een goede relatie tot jezelf en met je partner en kind(eren) te onderhouden. Op sommige momenten kan het fijn zijn ondersteuning te krijgen in de opvoeding en bij dingen die niet 1, 2, 3 op te lossen zijn. En eerder in balans te komen.  Oudercounseling biedt meer inzicht in het gedrag van je kind en geeft inzicht in eigen gedragspatronen. Samen onderzoeken we welke aanpassingen je wilt maken, welke passen binnen jouw situatie. Hiervoor hoeft je kind niet zelf in begeleiding te zijn. Wanneer je je als ouder ontwikkelt en meer inzicht krijgt in eigen handelen, gaat dit vaak gepaard met een gewenste verandering bij een kind. Praktijk Karene biedt in prettig en vertrouwelijke sfeer begeleiding, op het moment dat jij dit nodig hebt, met als doel dat je meer rust, balans én plezier ervaart in het gezin!